Puhelin: 045 8020 704       Sähköposti: info@dataverstas.fi

Valokuvaus, videokuvaus ja ilmakuvaus

Ilmakuvaus

Tarjoamme ilmakuvauspalveluna valokuvausta ja videokuvausta. Valmistamme videomateriaalista näyttävät mainosvideot tai toimitamme pelkän videomateriaalin asiakkaan niin halutessa.

Kuvauskalustollamme saamme kuvattua 4K videota 30 kuvaa sekunnissa ja Full HD 1080p videota jopa 120 kuvaa sekunnissa (tällä saadaan tyyliteltyjä hidastuksia).

Kopterilla saa kuvata jopa 150 metrin korkeudesta, jolloin saadaan erittäin laajoja yleiskuvia. Sääolosuhteet vaikuttavat kopterilla kuvaamiseen. Emme lennä sateella tai kovalla tuulella.

Ideoita ilmakuvaukseen

Mökit ja vuokratilat

Yrittäjän unelma. Ilmakuvia ja videota yrityksen sivuille tai sosiaaliseen mediaan. Vuokrattavan kohteen ympäristöllä on suuri vaikutus asiakkaan päätökseen.

Yritysten palvelut

Moottorikelkkasafarit, koiravaljakkoajelut, kalastusretket, veneretket, kartingradat, golfkentät ja monet muut elämykselliset palvelut ovat paljon kiinnostavampia asiakkaiden kannalta, kun he näkevät palvelua koskevan esittelyvideon.

Retkeilyreitit

Retkeilyreittien kohokohtia voidaan esitellä videoiden avulla.

Tapahtumat

Tapahtumista saadaan hienoja kuvia ja videoita erilaisista ja mieleen jäävistä kuvakulmista. Tällaista materiaalia voidaan hyödyntää esim. seuraavan vastaavan tapahtuman markkinoinnissa.

Kiinteistövälitys

Kuvat omakotitalosta, mökistä, tontista tai metsäpalstasta edistävät myynnin aikaansaamista.

Piha- ja ympäristönsuunnittelu

Piha- ja ympäristösuunnittelijat voivat hyödyntää ilmakuvia tehdessään suunnitelmia.

Rakennustoimistot ja kaavoittajat

Rakennustoimistot ja kaavoittajat hyötyvät ilmakuvakartoituksesta, esim. vesikattojen kuvaus, uuden asuinalueen tai tehdasalueen kartoitus.

Teollisuus

Teollisuuskohteissa kuvauskopteria voidaan hyödyntää vaikeapääsyisten kohteiden kuvaamiseen. Miten helppoa kopterilla onkaan tarkastaa esim. korkean piipun kunto, tai laajojen ja korkeiden hallien kattojen kunto!

Valokuvaus ja videokuvaus

Uudehkoilla kamerapuhelimilla voidaan ottaa kohtuullisen hyvälaatuisia valokuvia ja videoita. Niillä ei kuitenkaan saa samanlaista laatua kuin tuhansien eurojen kamerakalustolla.

Valokuvaaminen ja videokuvaaminen vaativat ymmärrystä siitä, miten valo käyttäytyy ja millä tavoilla saadaan edustavat ja silmiä hivelevät lopputulokset aikaiseksi. Meidän kanssamme saat tallennettua elämäsi tärkeät tilaisuudet niiden arvoisella tavalla! Valokuvaaja Jukka Juhola huolehtii tilanteiden taltioimisesta vankalla ammattitaidolla.

Myös yritysten verkkosivut tarvitsevat asiakkaita kiinnostavaa sisältöä, koska näyttävät kuvat ja videot kiinnittävät asiakkaiden huomion. Teemme muun muassa tuotekuvauksia verkkokauppoja varten sekä kiinteistöjen kuvauksia (esim. vuokramökkien kuvaukset).

#valokuvat #videot #kuvanmuokkaus #videoeditointi #valokuvaaja

VALMISTUJAISKUVAUKSET

HÄÄKUVAUKSET

YRITYKSILLE

Tuotekuvaukset, vuokramökkien kuvaukset jne.